Hallo.

Wij zijn Boven en Boven, een team met jaren ervaring in het onderwijs en een mateloze interesse op het gebied van internet, media en technologie. Hoe snel verandert onze samenleving eigenlijk? Op het eerste gezicht valt het best mee, maar als we eens 5 of 10 jaar terug gaan in de tijd? Kunnen we ons nog een wereld voorstellen zonder smartphone, internet, youtube of uitzending gemist?

Wat voor invloed hebben deze ontwikkelingen op de opvoeding? Regels op school? Wat gebruik je wel, wat gebruik je niet?

HOME           OVER ONS         DIENSTEN        VISIE        CONTACT

Hoe zorg je dat je up to date bent als opvoeder, schoolleiding of leerkracht? Is het leerboek wat je gebruikt na drie jaar al niet verschrikkelijk achterhaald?

Wij helpen u graag een antwoord te vinden op zulke vragen. Door mee te denken, advies te geven, maar  ook heel praktisch door bijvoorbeeld een workshop  Social Media voor de brugklassers, het verzorgen van een ouderavond, het verzorgen van een teamdag of het maken van een speelfilm met groep 8.

Startpagina
Over ons
diensten
visie
contact
Educatie & (nieuwe) Media

Waar kunnen we u mee helpen? Met al uw vragen op het gebied van media educatie, vragen over de positionering van uw onderwijsorganisatie door middel van media, het communiceren van de identiteit van uw school.

Van een geheel praktische aanpak tot het meedenken en adviseren op het gebied van beleidsontwikkeling voor media gebruik op en om uw school.

 

 

Hebt u een vraag? Laat het ons weten!

 

HOME           OVER ONS         DIENSTEN        VISIE        CONTACT

Informatie volgt

Startpagina
Over ons
diensten
visie
contact
Communicatie & (nieuwe) Media