Hallo.

Wij zijn Boven en Boven, een team met jaren ervaring in het onderwijs en een mateloze interesse op het gebied van internet, media en technologie. Hoe snel verandert onze samenleving eigenlijk? Op het eerste gezicht valt het best mee, maar als we eens 5 of 10 jaar terug gaan in de tijd? Kunnen we ons nog een wereld voorstellen zonder smartphone, internet, youtube of uitzending gemist?

Wat voor invloed hebben deze ontwikkelingen op de opvoeding? Regels op school? Wat gebruik je wel, wat gebruik je niet?

HOME           OVER ONS         DIENSTEN        VISIE        CONTACT

Hoe zorg je dat je up to date bent als opvoeder, schoolleiding of leerkracht? Is het leerboek wat je gebruikt na drie jaar al niet verschrikkelijk achterhaald?

Wij helpen u graag een antwoord te vinden op zulke vragen. Door mee te denken, advies te geven, maar  ook heel praktisch door bijvoorbeeld een workshop  Social Media voor de brugklassers, het verzorgen van een ouderavond, het verzorgen van een teamdag of het maken van een speelfilm met groep 8.

Startpagina
Over ons
diensten
visie
contact
Visie.

Gedragingen met betrekking tot de toekomst. Ontwikkelingen hebben een vergaande impact op onze dagelijkse bezigheden en lijken vaak verstorend te werken. Hebben we te maken met een hype? Kunnen we middelen inzetten om om te gaan met al deze veranderingen? Kunnen we begrijpen in welke richting de wereld aan het veranderen is?

Waarom gebeurt dit?

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we kunnen wel ons gedrag veranderen richting de toekomst.

De top 10 banen in 2012 bestonden in 2006 nog niet.

In 2012 gebruiken we diensten en technologieën die anno 2007 nog niet bestaan.

 

 

 

 

 

 

 

HOME           OVER ONS         DIENSTEN        VISIE        CONTACT

Onderwijs ontwikkelt zich evolutionair. De wereld waar uw kinderen in leven, met alle media en technologie ontwikkelt zich revolutionair. Het gat tussen opvoeder en kind wordt groter dan ooit. Geconditioneerd (zo heb ik het geleerd) en te weing besef van door voortgaande revoluties van media en technologie focussen schoolorganisaties  en leraren zich vaak alleen op het kind en zijn vorderingen en te weing op de kind en de wereld waarop het voorbereid moet worden.

Startpagina
Over ons
diensten
visie
contact